Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем съединител 147..нов и буксува

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от alfista 96 Покажи съобщение
    Гледам че си от Софето ,та да ти предложа една далавера. На Феста донеси един съеденител като за ТВОЯТА кола , и ако не мога да закопчея лагера на обърнат феродов диск ще ти платя диска на клиентска цена + още 500 лв . Но ако го закопчея без чукове и други ударни инстроменти ,ти ми даваш 1000 лв .
    Не мислех да идвам на феста, но това не бих го пропуснал

Аз пък скромно залагам една бира на това, че сега Цвятко ще "включи на задна".

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

Гледам че си от Софето ,та да ти предложа една далавера. На Феста донеси един съеденител като за ТВОЯТА кола , и ако не мога да закопчея лагера на обърнат феродов диск ще ти платя диска на клиентска цена + още 500 лв . Но ако го закопчея без чукове и други ударни инстроменти ,ти ми даваш 1000 лв .

---------- Post added at 11:35 ---------- Previous post was at 11:29 ----------

Да ти икономисам някой леФ .

https://www.facebook.com/15594119457...4890307013836/
      Аз не ходя по фестове, не ми трябват съединители. З

Мдаааа, прав си. Аз я правих опитната постановка без преси и не навих притискателя. Съвсем забравих, че като го закачиш с болтчетата то се натяга диафрагмата и тя го избутва навън
      Моля за извинение. Но пък ще е полезно за всички
      Last edited by Alex_26; d.m.y г., 11:50.

Comment

Признат грях, не е грях.

Пия Каменица нефилтрирано

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

Най на края да признае

Comment

Първоначално публикувано от lyubomir001 Покажи съобщение
            Най на края да признае
            Сега да вземе да обясни на всички нас какви са последствията от обратното сглобяване, педал, отделяне, зацепване, колко може да изкара така съединителя, ако знае, мисля че не може.
            Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
              Признат грях, не е грях.

Пия Каменица нефилтрирано
              Любо да каже какво пие, ти не знам защо се буташ

Comment

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
                Единият от всичките, вече ти каза - Каменица нефилтрирано

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

Ази съм скромен ,Каменица
                  Alfa Romeo 156 2.4JTD , 156 SW 2.4 JTD ,156 SW 1.9 JTD , 156 SW 1.9 JTD Q4 ,147 1.9 JTD

Comment

Малееее, те толкова гласували с/у мен няма, колкото си казаха каква бира пият

Comment

Малееее, те толкова гласували с/у мен няма, колкото си казаха каква бира пият
                      Сега чакаме да разглоби колегата пуснал темата, и да видим дали моето предположение ще се окаже вярно или просто е строшен лагера

П.С. Цвятко ма ти ич ми не верваш като ти обяснявам, ча па и пловдивчаните ти уидисват на акъла, та клип ти снимат
                      Fiat Punto 1.4GT 1996
                      Hyundai Tucson 2.0 2007
                      Renault Clio 1.5 2019

Comment

Аз не ходя по фестове, не ми трябват съединители. З

Мдаааа, прав си. Аз я правих опитната постановка без преси и не навих притискателя. Съвсем забравих, че като го закачиш с болтчетата то се натяга диафрагмата и тя го избутва навън
                        Моля за извинение. Но пък ще е полезно за всички
                        Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                        Сега чакаме да разглоби колегата пуснал темата, и да видим дали моето предположение ще се окаже вярно или просто е строшен лагера

П.С. Цвятко ма ти ич ми не верваш като ти обяснявам, ча па и пловдивчаните ти уидисват на акъла, та клип ти снимат
                        Струваше си ,само заради тези думички в червенкото Пък и бира ще има
                        Alfa Romeo 156 2.4JTD , 156 SW 2.4 JTD ,156 SW 1.9 JTD , 156 SW 1.9 JTD Q4 ,147 1.9 JTD

Comment

Струваше си ,само заради тези думички в червенкото Пък и бира ще има
                          Абе това добре, Ама какво стана с колегата, пуснал темата

Comment

Сигурно си е сипал едно джони,щото не пие бира
                            Alfa Romeo 156 1.8 TS'99 144+

Comment

А бе момчета нищо почти не отбирам, ама пак да попитам с какво влияе аксиланото изместване на коляновият вал, в/у работата на съединителя.....покрай Цвятко никой не ми обърна внимание...)
                              По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                              https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                                А бе момчета нищо почти не отбирам, ама пак да попитам с какво влияе аксиланото изместване на коляновият вал, в/у работата на съединителя.....покрай Цвятко никой не ми обърна внимание...)
                                Намаля се хода на лагера и от там по-трудно превклюване на скоростите . Когато лагера започне да дърпа притискателя , издърпва коляновия вал /ако има луф в аксиалните лагери/ и чак тогава започва да отделя .

Comment

Working...
                                X